Returpolicy

Returpolicy

ÅTERSTÄLLNINGSPOLITIK

Är du inte helt nöjd med ditt köp? Du kan returnera din beställning med posten inom 14 dagar efter mottagandet av varorna.

Vi tar bara tillbaka produkter under följande villkor:

BETINGELSER?

Du kan återanvända den ursprungliga fraktkartongen om den är i gott skick. Om paketet är samma som fraktkartongen, kan du också använda det som en leveransförpackning för att returnera produkten.
Varan måste ha sina originaletiketter fäst eller fäst på den och ha placerats tillbaka i den oskadade originalförpackningen.
Varor kan returneras upp till 14 arbetsdagar efter mottagandet.
Objektet får inte visa bevis för användning.
Du måste betala porto för att returnera varorna; icke förbetalda leveranser eller obestämda paket accepteras inte.
Du kommer att få ett e-postmeddelande från oss så snart vi får retur. Vi återbetalar dig inom 14 arbetsdagar efter mottagandet av din leverans.

Om din artikel inte returneras enligt ovanstående villkor accepterar vi inte produkten. Om det skulle hända kommer du att kunna samla in din produkt i vårt lager i Herentals, Belgien. Om du vill att ditt föremål ska skickas tillbaka till dig via post måste du betala fraktkostnader, kontakta vår info@meterdiscount.eu

Rabatterade artiklar kan inte bytas ut eller returneras.

HUR ÅTERGÅR DU ETT PUNKT?

Steg 1: Lägg tillbaka det oanvända och oskadade föremålet i originalförpackningen.

Steg 2: Fyll i denna form helt. Utan detta ifyllda formulär kan Pomax inte behandla din leverans.

Steg 3: Placera detta formulär i fraktkartongen.

Steg 4: Det kan ta några dagar att behandla din retursändning. Du kommer att få ett e-postmeddelande så snart vi får din retur.


Har du frågor om hur du byter eller returnerar en artikel? Kontakta gärna info@meterdiscount.eu. Vänligen ha ditt beställningsnummer till hands om och när du gör det.